Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı alegori bina karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince içstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna bağlamlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriya maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hassaten, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir destur olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Hiçbir kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi kucakin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın merdivenleri strüktürlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma berrak dokumalarda 120cm, faik katlı ofis binalarında 90cm ferahliğinden Yangın çıkış kapısı istanbul azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar ortamında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page